すき焼

 吟味された和牛のロースを使用し、当店特製の鍋で焼く、割下を使わない昔からの関西式の味をお楽しみください。


SUKIYAKI

 World renowned dish roasting sliced beef, vegetables and others in the special pan, giving soy sauce, sugar and MIRIN(sweet sake).Putting them in raw egg.

バタ焼

 和牛のフィレとお野菜の鉄板焼き。たっぷりの大根おろしとお醤油で召し上がっていただきますので、お肉そのものの味を活かします。少々生焼けがよろしいようです。

B

ATAYAKI

 "Butter broiled dish" in the special pan of the beef and various vegetables.

Tasting them with soy sauce and radish mixture.

水だき

 いわゆる“しゃぶしゃぶ”ですが、お肉の味が逃げないように、少々厚めに切った和牛のロースを、あっさりとポン酢で召し上がっていただいております。さっと色が変わったくらいがおいしいようです。


MIZUTAKI

 Japanese special dish putting the sliced beef, vegetables, bean curd and others in the boild soup,

and tasting them with PONZU(vinegar sauce).